Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

Περί Αρνήσεως

Μέσα στην αέναη κίνηση εκδηλώθηκε η άρνηση της κίνησης ως αδράνεια.
Αυτό λέει τα πάντα αλλά και τίποτα.
Άρνηση υπάρχει μονάχα στην Θέση, άρα η άρνηση εξαρτάται απο την θέση όπως ακριβώς την αδράνεια την παρατηρούμε ελλείψη κίνησης, χωρίς ύπαρξη κινησης πως θα παρατηρούσαμε την ακινησία;

Η Θέση δημιουργεί, υπάρχει και κινείται δια μέσο του Λόγου, οπότε η Άρνηση καταστρέφει, δεν προυπήρχε και αδρανοποιείται μπροστά στον λόγο ή νόμο.

Έλλειψη κίνησης σημαίνει και έλλειψη ζωής δηλαδή θάνατος.

Βαδίζωντας σήμερα ο κόσμος ανάμεσα σε αυτές τις ενάντιες αρχές βυθίζεται όλο και περισσότερο στην αδράνεια είτε είναι νοητικής φύσης, είτε ψυχολογικής, είτε σωματικής και έτσι ο αρνητικός παράγων αυξάνει την επιρροή του στον πλανήτη, καταστρέφωντας μορφές και νόμους.

Οι εμφανίσεις της άρνησης ειναι αμέτρητες και όλες τρέφονται απο την ίδια την ανθρωπότητα καθότι εκεί εκδηλώνεται κίνηση αρμονικά και στα τρία μέρη όπου επιτίθεται η άρνηση:
  1. Νόηση / Άρνηση ως σύγχυση(επίθεση ως πλάνη )
  2. Ψυχισμός / Άρνηση ως δυσαρμονία( ταραχές εξαιτίας παθών )
  3. Σώμα / Άρνηση ως ανισορροπία ( προσκολλήσεις - διαστροφές )
Αποτέλεσμα της δε η αποσύνδεση της συνοχής, αρμονίας και ισορροπίας.

Σκοπός της ο Αφανισμός της ιδέας Άνθρωπος ( ο αφανισμός σας δηλαδή ως σκοπός και πρωσοπικότητα όχι απαραίτητα ως ύλη) καθότι μπορεί να επιφέρει όλα τα επίπεδα δημιουργίας σε αρχικές καταστάσεις κίνησης διαλύωντας την ακινησία και τερματίζωντας έτσι την κατάσταση αυτή της δυναμικής ισορροπίας που ονομάζουμε υλική πραγματικότητα ( Νόμος της ισορροπίας των Ενάντιων Στοιχείων).

Η μάχη κίνησης και ακινησίας ( σε όλα τα επίπεδα ) παίρνει σάρκα και οστά στην καθημερινότητα απο τα πολύ απλά πράγματα μέχρι τα πιο σύνθετα.

Οι νίκες της Άρνησης στην μάχη αυτή αυξάνονται με γεωμετρικούς ρυθμούς για να προλάβουν την ανθρώπινη εξέλιξη καθότι έκαστη καινούργια γενεά ανθρώπων που γεννιούνται σε αυτον τον μικρό πλανήτη έρχεται πιο εξελιγμένη και καλύτερα εφοδιασμένη απο τις παλαιότερες ( Νόμος της Εξέλιξης) .

Η φυσική, νοητική και ψυχική ελευθερία του κάθε ανθρώπου δεν είναι πλέον κάτι το δεδομένο αλλά κάτι το επίκτητο το οποίο κατακτά με πολλές μάχες, αναίμακτες μεν οδυνηρές δε.

Η Αντίσταση σας λοιπόν στον υπο της Άρνησης κόσμο είναι μια υπόθεση πολύ δύσκολη και οι μάχες κυμαίνονται σε όλα τα επίπεδα καθότι η Θέσις ενός ατόμου προκαλεί την Άρνηση και η υπεράσπιση της Θέσης μπροστά στα κύματα Άρνησης είναι μια δύσκολη και πολύπλοκη υπόθεση.
Υπάρχει πίστη όμως σε εσάς απο όλα τα επίπεδα δημιουργίας και το ρεύμα της ανοίγει δρόμους με φύλακες που αυτοθυσιάζονται για εσάς.

Υπάρχει Πίστη και Αυτοθυσία μπροστά στην δική σας Θυσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: